juliahobbyfotograf

Senaste inläggen

Av Julia - 6 juli 2016 20:09

Hejhej på er!


Nu har jag inte bloggat igen på ett par dagar, men vi är i denna vecka då vi har flest föreställningar med teatergruppen! På måndag är sista föreställningen och sen är teatern slut för denna gång.

Jag hinner inte sitta vid datorn innan eller efter när vi har en föreställningsdag, då jag behöver vila upp mig efter jobbet innan vi ska spela på kvällen och sen är jag så trött när jag kommer hem.

Idag hade vi ingen föreställning, men istället hade vi besök av pappas föräldrar alltså min farmor och farfar med respektive. Vi firade pappa som fyllde förra veckan, på söndag får vi besök av mammas föräldrar + bror.


Skulle ha skrivit förut, men blev att jag sov en stund på eftermiddagen. Allt så trött när jag kommer hem från jobbet så behöver vila varje dag.

I söndags så hängde sig Photoshop när jag skulle redigera foton, det gick bättre i måndags men alla foton är låångt ifrån klara! Hoppas på att hinna bli klara med dem nästa vecka! Vi spelar teater i morgon, lördag och på måndag!


Hoppas ni vill stanna kvar och läsa min blogg, även om det är lite glest med uppdatering just nu. Men jag ska försöka uppdatera så gott jag kan, om det finns något intressant att skriva vill säga! :)


Hur mår ni?

Vad gör ni? Lediga? Jobb?


Kram!

 

Bild från i fredags!

Av Julia - 3 juli 2016 09:18

Hejhej på er! Var ett par dagar sen jag skrev nu. Just nu skriver jag från mobilen också.
Sitter i soffan och ska snart äta frukost! Idag är det föreställning igen! Vi hade premiär i onsdags och då kom min vän Fredrik ner och tittade. Även farfar och hans särbo var där och tittade!
Fick fina presenter av Fredrik efter föreställningen, den bästa var en piké skjorta med puma märket på!
Jag var ledig i fredags och har haft lång helg och det har varit så skönt kan jag säga!
I fredags var jag och Fredrik i Tranås och eksjö, vi fotade och kollade in städerna :)
Igår var vi först i borensberg och sen åkte vi till forsvik och såg när de slussade båtar i den äldsta slussen. Sen var vi även en sväng i Karlsborg.
Idag är det föreställning som sagt och Fredrik ska åka hem till sthlm igen.
Några foton kommer ikväll och sen vidare i veckan som kommer :)
Ha en bra dag

Av Julia - 29 juni 2016 08:00


Kapitel 7

Sommaren är över, ledigheten och sommarjobbet är klart. Det är höst och det har börjat bli lite kallt ute nu igen. Jag pluggar på universitet och läser till ingenjör. Amelia spelar hockey på elitnivå och tillhör just nu Djurgården. Hon pluggar även 50 % till hockeycoatch. Vi ses otroligt ofta trots att vi båda pluggar och hon spelar hockey. Men det är jag bara glad för, jag vill så gärna tillbringa alla timmar jag kan med min fina tjej. Idag har det gått ett helt år sen vi blev ett par, jag har planerat kvällen otroligt länge.

Det känns så kul att få fira ett år med min kärlek! Jag har bokat ett hotellrum till oss, hon kommer infinna sig där klockan 20 ikväll och efter det blir det bubbelbad med cider och jordgubbar.

Klockan är 20.00, jag tittar på dörren. Jag vet att utanför där någonstans är Amelia som just nu noga följer mina anvisningar via sms.Amelia går fram till dörren, öppnar den och på golvet ligger det blad från rosor utspridda samt att några blad bildar en gång fram till badrummet. Hon går längs gången och plockar upp små lappar samtidigt där det står kärleksfulla ord. Hon öppnar försiktigt dörren till badrummet och möts upp av ett badrum fullt med tända ljus, en flaska cider och jordgubbar. Bakom dörren står jag och när hon stänger dörren möter hon min blick, jag tittar kärleksfullt på henne och hon ler mot mig. Jag ger henne en kyss och sen böjer jag mig ner, tar fram en ask och öppnar den. Ståendes på knä öppnar jag asken, tar fram en ring

”Amelia, min fina älskling, vill du förlova dig med mig?”

”Åh, men Dennis! Det är klart jag vill det”Jag ler med glädjetårar i ögonen och sätter på ringen på hennes finger. Sen kysser vi varandra. Jag ger henne cider och jordgubbar och vi myser i bubbelpoolen. Detta var en perfekt 1-årsdag. Jag är kär, lycklig och jag får tillbringa mitt liv, min tid och mina dagar med den bästa i hela världen. Nu vet jag vad lycka är! Lycka är att hitta någon att dela sitt liv med, men också att få känna sig levande och det gör jag nu. Plugg, jobb, vänner, familj och flickvän. Det är lycka det!

Av Julia - 28 juni 2016 17:45

Kapitel 6

Nu står jag här, redo att springa ut genom dörrarna och ut på skolgården. Där väntar mamma, pappa och min släkt med en skylt med förhoppnings ett gulligt ansikte från min barndom. Sommarjobb, ledighet och framtiden väntar. Jag har gått klart gymnasiet, har betyget A i de flesta ämnena. Där ute kommer förmodligen en väldigt vacker flicka också stå, kanske står hon och hoppar av glädje när hon ser mig, kanske tar hon min mössa? Allt detta kommer hända om enbart ett par sekunder, är jag redo att springa ut?


”Dennis, äru redo Dennis”?


En klasskamrat knuffar till mig, jag kommer tillbaka från mina tankar och i nästa sekund springer vi mot dörrarna och ut på skolgården. Det skriks, skrattas, musik spelas högt. Alla springer mot ett och samma mål, vi springer för att hitta våra familjer och våra studentskyltar! Jag får snabbt syn på en skylt där det med stora bokstäver stor ”DENNIS TE14”. Jag springer fram, kramar om mamma, pappa och min släkt. De gratulerar mig, gosedjur, blommor och godis hängs runt halsen på mig. En helt magisk känsla att ta studenten, flera kameror börjar cirkulera framför mig, alla vill ta kort.


Min ena kusin fotar mig massor. Plötsligt känner jag hur någon knackar mig på axeln, jag vänder mig om och där står Amelia och ler. Jag kramar om henne och det känns som om att hela världen stannar, bara hon och jag där. En lång och varm kram, vi snurrar runt och avslutar med en lång kyss. Hon sträcker över rosor till mig och räknar till 8 stycken. Jag tittar på henne med stora ögon och kysser henne.”Wow, vad fina rosor!”

”Det är du värd, min fina kille”

”Tack, älskling”

”Tror aldrig jag mött någon som kämpar så hårt med skolan, har så bra betyg i sina ämnen, som lägger ner så mycket tid på att söka jobb och som dessutom har fått ett sommarjobb nu, som lägger ner så mycket tid och energi på att säkra sin framtid, samt även lägger ner massor med tid på att umgås med mig och med glädje tittar på alla mina hockeymatcher”

”Jag gör allt för dig, det vet du”Amelia kan inte hålla tillbaka med sina glädjetårar utan låter dem rinna, hon ger mig en stor kram. Sen går vi hem till mig och fortsätter med studentfirandet där. Jag är så lycklig, så lycklig med min fina Amelia.

Av Julia - 28 juni 2016 10:00

Kapitel 5


Hockey är en farlig sport, det kan jag verkligen konstatera nu när jag sitter i korridoren på sjukhuset och väntar på att få besked om hur pass allvarlig skadan på min älskade Amelia blev. Jag satt på läktaren och tittade på hennes hockeymatch när hon plötsligt blir rejält tacklad och faller mot isen, då hon inte ställde sig upp så förstod jag direkt att något hade hänt. Så jag följde med till sjukhuset och sitter nu här och väntar nervöst på domen.


”Hej, jag är doktor Loften! Amelia kommer klara sig fint, ett brutet revben är allt! Klart hon har ont och lite blåmärken här och var, men annars är allt bra”

”Hej, Dennis! Okej, bra kan jag gå in till henne?”

”Absolut”


Jag går in i rummet, går fram till sängen och kramar försiktigt om Amelia. Hon berättar att hon mår bra trots omständigheterna, det var bara ett revben som gick sönder och trots lite blåmärken så känner hon sig redo att fortsätta spela hockey snart igen. Jag skrattar till lite lätt, ler åt henne och ger henne en puss.


”Jag vet att du är en fighter, men snälla.. kan du inte vänta med att träna tills du är bra igen?”

”Dennis, klart jag ska vänta. Jag bara retas lite med dig förstår du väl”


Jag tittar på henne, hon mår bra trots omständigheterna och hon är tillräckligt pigg för att retas, ja då är det nog inte så farligt längre. Bara jag som är lite överbeskyddande och tycker hockey är farligt. Men det hör till sporten att man tacklas, det vet jag. Men det går inte att undgå att bli lite rädd när man ser sin fina flickvän falla ihop på isen. Tur att hon nu ska ta det lite lugnt ett tag. 

Av Julia - 27 juni 2016 20:41

                           

Av Julia - 27 juni 2016 16:45

Kapitel 4

Jag går bredvid Amelia, jag vill så gärna hålla hennes hand men jag vågar inte. Jag vill inte vara för på, inte för på alls överhuvudtaget. Hon talar om sin hockey och hur glad hon är över att ha blivit lagkapten efter flera års kämpande om den platsen. Jag nickar och säger vad bra och vad härligt för dig. Vi är på väg till en restaurang, vi tänkte ta en bit mat innan vi skiljs åt.

”Var det kul att titta på när jag tränade då?”

”Ja, det var det faktiskt. Alltid kul att lära sig lite nytt om hockey”

”Ah, du är inget hockeyfreak alltså?”

”Haha nej, men jag tittar på det ibland”

”Så inget favoritlag då alltså?”

”Nej, vilket är ditt då Amelia?”

”Djurgården, alla gånger”Jag tittar på henne och ler, frågar om det är för att hon bor i Stockholm. Hon ler tillbaka och nickar, sen berättar hon att hon gillar det laget av många anledningar. Jag godkänner det som ett svar och ler åt henne.”Tack för en trevlig kväll”

”Tack själv, Dennis”

”Hoppas vi ses snart igen”

Hon ler och kramar om mig, jag kramar tillbaka. När hon släpper mig, böjer hon sig fram försiktigt och ger mig en kyss. Mitt hjärta slår volter, jag blir alldeles varm om kinderna. Hela kroppen blir helt varm och jag besvarar hennes kyss med ytterligare en kyss.  

Av Julia - 27 juni 2016 09:30

Kapitel 3

På med jackan, vantar och en mössa. Redo för att gå ut och till en ishall som inte ligger så långt bort ifrån där jag bor. Jag börjar gå mot ishallen, det är kallt ute och jag gillar inte kylan speciellt mycket. När jag kommer fram sätter jag mig på läktaren, tittar ut mot planen och ser ett gäng tjejer som cirkulerar runt på planen. De skjuter mål och passar varandra. En tjej vinkar åt mig och jag reser mig och går ner mot planen.”Hej Dennis, åh vad kul att du kunde komma”

”Hej Amelia”

”Oj, vad kall du är”

”Hehe ingen fara, det blåser lite ute”Jag känner Amelias varma kropp emot min när hon ger mig en lång kram. Hon tittar generat bort och jag möter hennes blick igen. Hon ska fortsätta träna och jag står kvar vid sargen och tittar imponerat på henne. Hon verkar kunna det här med hockey väldigt bra, av vad jag kan se så åker hon skridskor väldigt fint. Men vad vet jag? Jag är ingen expert på just hockey, inte för tillfället i alla fall. Kanske lär jag mig lite mer hockey nu när jag är vän med Amelia?Kemi provet gick bra, jag fick ett A. Stolt och nöjd, likaså mina föräldrar. När man klarar ett prov borde man fira det, jag firar det med att gå och titta på hockeymatchen där tjejen jag gillar spelar i. Tjejen, den fina Amelia som får mitt hjärta att slå volter varje gång hon tittar på mig. När både skolan, proverna och vad som kan vara kärlek går bra ja då blir jag glad i hela kroppen. Jag tror och hoppas på att hon känner samma sak som jag gör.”Nu är jag klar”

”Härligt, jag väntar utanför omklädningsrummet på dig”

”Du vill inte hänga med in då?”

”Va?!”

”Haha, jag skoja bara Dennis, det finns ju andra tjejer där inne”

Amelia blinkar och flinar åt mig, jag går bredvid henne till omklädningsrummet men väntar utanför när hon går in. Känner på mina kinder, de är alldeles varma. Förmodligen för att hon drog det där skämtet om att hänga med henne in, hon är ju naken då. Men med tanke på att det fanns andra tjejer där inne kunde jag inte hänga med henne in. Åh, nu bränner kinderna igen. Fokusera på något annat, fokusera på något annat nu för i helvete Dennis. 


Presentation


Hej! Heter Julia och är 22 år!
Hobbyfotograf här, är en stor hockeynörd!
Jobbar som registrerare/motläsare på SMC Motala
Jag fotar framför allt natur, landskap och vatten foton! Brukar ibland fota porträtt.
Gillar även att fota kultur av olika slag.

Fråga mig

11 besvarade frågor

Omröstning

Vilken smartphone är bäst?
 Samsung?
 Iphone?
 Nokia?
 Sony Ericsson?
 LG?

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Bloglovin

Bloglovin

Instagram

Instagram

Instagram

  Följ mig gärna på Instagram :)

Besökstoppen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se